Laulumaa Meistä

LAULUMAA - ENEMMÄN KUIN HUONEKALU

Lahtelainen Laulumaa Huonekalut Oy on huonekalutukkuliike, jonka tehtävänä on suunnitella, tuottaa, markkinoida, varastoida ja kuljettaa kalusteet yli sadalle yksityiselle Laulumaa®-kauppiaalle ympäri Suomen.

Laulumaa®-kalusteita myyvät valtuutetut Laulumaa®-kauppiaat kautta maan. Kauppiaat löydät täältä.

Kotisivumme toimivat samalla verkkokauppana, joten voit ostaa kalusteitamme myös helposti netistä.

LAULUMAA-kalusteita suomalaisille jo vuodesta 1988.

Laulumaan kalusteet ovat löytäneet hyvin tiensä suomalaiskoteihin jo vuodesta 1988. Viime vuosien aikana yhtiö on kehittänyt ainutlaatuisen myymäläkonseptin, johon perustuen rakennetaan koko maan kattavaa kauppiasvetoista myymäläketjua. Laulumaa-tuotemerkin kalusteita saa noin sadasta yksityisestä huonekaluliikkeestä ympäri maata. Laulumaa-kauppiaiden valtteina kilpailijoihin verrattuna ovatkin uusi myymäläkonsepti, luja ammattitaito ja markkinoiden paras palvelutaso.
Nykyään Laulumaa® on tunnettu laajasta omasta valikoimastaan kodin huonekaluja. Laulumaan ideana on suunnitella ja tuottaa erilaisia, selkeälinjaisia kodinkalusteperheitä, joiden käyttötarkoitus on tarkkaan mietitty suomalaisten kuluttajien tarpeisiin. Tuoteperheet on tutkittu ja testattu sopimaan kuluttajien erilaiseen käyttöön, tilaan ja elämäntilanteeseen. Tarjoamme kodikkaita kalustesarjoja, jotka ovat pitkäikäisyytensä vuoksi turvallinen valinta Sinulle. Tuoteperheiden suunnittelun lähtökohtina ovat ensisijaisesti konstailematon, ajaton muotoilu ja tarkoituksenmukaisuus.

takuu

Suuri osa mallistosta kotimaista tuotantoa.

Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa -tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistosta tuotetaan myös Suomessa. Omia tuotesuunnittelijoita on kaksi ja tuoteperheitä laajennetaan jatkuvasti. Mallistossa on edelleen tuoteperheitä, jotka ovat olleet mukana toiminnan alusta asti ja jotka ovat kehittyneet ajan hengessä. Myös uusia tuotesarjoja kehitellään jatkuvasti kuluttajien muuttuviin ja kasvaviin tarpeisiin.

Laulumaalla on pitkät perinteet.

Laulumaan suvun vaakuna

Laulumaa-nimeä kantavilla huonekaluilla on pitkät perinteet. Suvun miehet veistivät kalusteita suomalaiskoteihin jo 1800-luvulla. Rauno Laulumaa perusti nykyisen yrityksen, Laulumaa Huonekalut Oy:n, vuonna 1988. Tavoitteena oli alusta lähtien tukkukauppa ja oma tuotekehitys, hän kertoo. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut ja Laulumaa Huonekalut Oy:ltä saa jo lähes kaikkia kodin kalusteita.

Nykyisin valikoimissa on useiden tuoteperheiden ohella mm. laaja valikoima kotimaisia sohvakalustoja, mattoja, verhoja ja muita kodintekstiilejä, jotka suunnitellaan yhteensopiviksi tuoteperheiden kanssa. Konsepti perustuu kokonaisuuksiin, joten kotia voi sisustaa pitkän ajan kuluessa. Jokaisesta tuoteperheestämme löytyvät tuotteet kaikkiin kodin tiloihin.

Nyt saat kalusteet myös verkkokaupastamme.

Tutustu tuotteisiin ja kerää haluamasi tuotteet ostoslistalle, jonka voit lähettää järjestelmämme kautta haluamallesi LAULUMAA -kauppiaalle. Lue lisää täältä.

Laulumaa Huonekalut Oy
Takojankatu 5, 15800 Lahti
Puh. (03) 8828 220
Fax (03) 8828 250
etunimi.sukunimi@laulu.com