Degerö

2 155,00 €
Varastossa
SKU
324275
Runkopatjasänky 160x200
Kuvaus:
Sjöholm tuo luksusta arkeen. DEGERÖ runkopatjavuoteessa on 3-kerroksinen jousirakenne ja paksu Supersoft -petauspatja. Vuode kostuu useista eri patjakerroksista (runkopatja, joustinpatja ja petauspatja) jotka muodostavat yhdessä korkeatasoisen vuodekokonaisuuden. Runkopatja koostuu useista jousituksista mikä mahdollistaa maksimaalisen tuen ja painopisteen tasaisen jakautumisen. Hengittävistä materiaaleista valmistettujen kerrosten ansiosta ilma vaihtuu luonnollisesti ja tehokkaasti. Myös vuodekehikko on valmistettu käsittelemättömästä puusta, mikä antaa ilman virrata vapaasti runkopatjan läpi.

Viiteen osaan jaettu vyöhykejousisto takaa hyvän ristiselän tuen mutta on pehmeä ja miellyttävä hartioille. DEGERÖ soveltuu kaiken kokoisille käyttäjille sillä patjoissa on mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon. Parivuoteessa kaksi runkopatjaa ja yhtenäinen petauspatja.

Leveydet 80, 90 ja 100 cm. Verhoilu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Verhoilu ja jalat valittavissa.

DEGERÖ Runkopatjavuoteen vyöhykejousisto tukee oikeista paikoista

• 3-kerroksinen jousirakenne
• Viisivyöhykkeinen jousisto antaa tukea (hartiat, lantio)
• Paksu pehmeä Supersoft -petauspatja (Talalay -lateksi, Supersoft-vaahto, mikropussijouset)
• Patjoissa mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon
Tekniset tiedot ja mitat
Tekniset tiedot Kestävä massiivinen puurunko. Alarungossa minipussijousisto, keskellä korkea pussijousisto sekä kerros minipussijousia päällä vaahtomuovikerros. Sijauspatjan sisus Super Soft- vaahtomuovia. Patjojen jousistot koteloitu kestävällä vaahtomuovilla, joka antaa vuoteelle tukevuutta. Useita jalkavaihtoehtoja valinnan mukaan, jalat sisältyvät hintaan. Verhoiltu laadukkaalla Jersey-kankaalla, verhoilu valittavissa useista vaihtoehdoista. Jousisto- ja runkotakuu 25 vuotta.
Write Your Own Review
Arvosteltava tuote:Degerö
Arviosi
Copyright © 2017 Laulumaa.