Lumo Kulma

4 150,00 €
Varastossa
SKU
NEWLUMOMODULIAVOKULMA
Alkaen
100% kotimainen sohva jossa täyspuurunko. Käytämme kaikissa sohvissamme vain kotimaisia allergiatestattuja vanuja ja pehmusteita. Runko, istuin - ja selkänojatyynyt kiintoverhoiltuja, joten tämä sohva pitää ryhtinsä. Pehmusteina ensiluokkaiset kotimaiset kimmovaahtopehmusteet jotka antavat sohvalle linjakkuutta mutta myös miellyttävän istuinmukavuuden.

Jalat valittavissa valmistajan omasta jalkavalikoimasta, lähes 30 vaihtoehtoa.
Istuintyynyihin saa halutessaan myös kosteus-suojan lisähintaan 80,- tyyny.

Verhoilu valittavissa jälleenmyyntiliikkeistä ostettaessa valmistajan omista kankaista sekä Annalan, Lauritzonin sekä Orientin valikoimasta.

Huom! Verkosta tilattaessa sohva toimitetaan kuvan jaloilla ja verkkotilauskankailla, jotka ovat Lauritzonin mallistoista Samettikangas Luxor sekä Classic-malliston Stark.

Stark on eläväpintainen, helppohoitoinen ja kestävä verhoilukangas joka soveltuu jopa ulkotiloihin. Stark kuuluu Easy Care® -kokoelmaan. Sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. EasyCare® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä. Pesu 40 asteessa.

Luxor on paksua pehmeää samettia, 100% polyesteriä. Kangas on likaa hylkivä ja pyyhittävä. Pesu 30 asteessa.
Tekniset tiedot ja mitat
Tekniset tiedot Massiivipuurunko (Pohjois-Savo, Sepon Kaluste)
Allergiatestatut vanut, vaahtomuovit ja pehmusteet, Istuintyynyt ER30 kimmovaahtoa ja pinnassa ERX55, joka tuo miellyttävän pintapehmeyden (Recticel Oy, Kouvola ja Ewona, Kankaanpää)
Selkätyynyt ERX 55 kimmovaahtoa, joka on pehmeä, kestävä ja mukautuva materiaali (Lennol Oy, Jalasjärvi)
Runko, istuin - ja selkänojatyynyt kiintoverhoiltuja
Mittatiedot Leveys 268 cm, Korkeus 86 cm, Syvyys 90 cm
Write Your Own Review
Arvosteltava tuote:Lumo Kulma
Arviosi
Copyright © 2017 Laulumaa.