Me

Muotoilua Lahest -SINCE 1988-

Meidän mielestä laadukkaan huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit jotka kestävät aikaa. Pöydällä pitää voida tanssia ja sohvalla hyppiä. Suunnittelemme kaikki huonekalumme itse, näin olemme tehneet jo 30 vuotta sillä muotoilu on meillä geeneissä. Onhan kotimme Lahdessa, Suomen teollisen muotoilun pääkaupungissa.
Laatumme on korkeaa mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella olemme löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja teemme tuotteita aina isomman erän keskusvarastoomme Lahteen mikä osaltaan laskee hintoja.
Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan. Pääraaka-aineemme on ekologinen ja kestävä puu. Pyrimme toteuttamaan sekä teknisesti kestäviä että esteettisesti ja ekologisesti pitkäikäisiä tuotteita. Valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet.
Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.
Mallistossamme on myös laaja valikoima tarkkaan valittuja edustussopimuksella myytäviä tuotteita kuten sohvia, sänkyjä ja ulkokalusteita tanskalaisen Hjort Knudsenin, ruotsalaisen Hillerstropin, Hilding Andersin, Sjöholmin ja Raven mallistoista. Voit ostaa Laulumaa®-kalusteita verkkokaupastamme tai valtuutetuilta jälleen myyjiltä kautta maan. Katso lähin jälleenmyyjäsi.

Yritys

Laulumaa on lahtelainen 100% suomalainen perheyritys. Laulumaa -nimeä kantavilla huonekaluilla on pitkät perinteet. Oulaisista lähtöisin olevan suvun miehet veistivät kalusteita suomalaiskoteihin jo 1800-luvulla. Reino Laulumaa, s. 1917, k. 2010, Rauno Laulumaan isä, perusti vuonna 1956 Raaheen puuseppätehtaan. Rauno Laulumaa perusti Laulumaa Huonekalut Oy:n vuonna 1988. Toiminnan perustana on ollut alusta lähtien oma tuotesuunnittelu sekä valmistus ja tukkukauppatoiminta. Vuonna 2016 tominta siirtyi Aki Aleniukselle, joka jatkaa Laulumaan tarinaa kehittäen toimintaa ja mallistoa edelleen alati muuttuvien kulutustottumusten ja ajan hengen mukaan. Työllistämme useita alihankkijayrityksiä sekä lisäksi kauppiaidemme kautta yli 100 henkilöä kautta Suomen. Pääkonttorillamme Lahdessa työskentelee alle 20 henkilöä. Liikevaihtomme on vuosittain n. viisi miljoonaa.

Luvut


Copyright © 2017 Laulumaa.