Laulumaa Meistä

LAULUMAA -Suomalaista muotoilua vuodesta 1988

Laulumaa Huonekalut Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistuttaa korkealaatuisia kalustesarjoja kaikkiin kodin tiloihin. Laulumaa on tunnettu laadustaan sekä selkeälinjaisista ja ajattomista kalusteperheistään joiden käyttötarkoitus on tarkkaan mietitty suomalaisen kuluttajan tarpeisiin. 

Jatkuva tuotekehitys ja oma suunnitteluosastomme Lahdessa takaavat yksilöllisen, ajattoman ja arjessa toimivan muotoilun, joka kestää kulutusta ja miellyttää silmää. Suunnittelun perustana ovat konstailematon, skandinaavinen muotoilu ja tarkoituksenmukaisuus. Tuoteperheet on suunniteltu sopimaan kuluttajien erilaisiin tarpeisiin, tiloihin ja elämäntilanteeseen. Tarkkaan valitut ja testatut korkealaatuiset materialaait sekä jatkuva laadunvalvonta takaavat kuluttajalle turvallisen ja pitkäikäisen kalusteen, joka kulkee arjessa mukana.

Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa. Valmistuksen keskeinen lähtökohta on tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko niiden elinkaaren ajan. Päämääränä pidämme kalusteen pitkää käyttöikää. Pyrimme toteuttamaan sekä teknisesti kestäviä että esteettisesti pitkäikäisiä tuotteita.

Laulumaa®-kalusteita myyvät valtuutetut Laulumaa®-kauppiaat kautta maan.

Laulumaan pitkät perinteet

Laulumaa -nimeä kantavilla huonekaluilla on pitkät perinteet. Oulaisista lähtöisin olevan suvun miehet veistivät kalusteita suomalaiskoteihin jo 1800-luvulla. Reino Laulumaa, s. 1917, k. 2010, Rauno Laulumaan isä, perusti vuonna 1956 Raaheen puuseppätehtaan. Rauno Laulumaa perusti Laulumaa Huonekalut Oy:n vuonna 1988. Tavoitteena oli alusta lähtien tukkukauppatoiminta, oma tuotekehitys sekä valmistus.1.4.2016 liiketoiminta myytiin Finnish Furniture Group Oy:lle, jonka omistajina ja Laulumaa Huonekalut Oy:n jatkajina toimivat Marika ja Aki Alenius.