Notö

3 479,00 €
Varastossa
SKU
324272
Jenkkisänky 160x200
Sjöholm tuo luksusta arkeen. Muhkea ja korkea NOTÖ jenkkisänky koostuu useista eri patjakerroksista ja jousituksista (alapatja, välipatja ja petauspatja) jotka muodostavat yhdessä korkeatasoisen vuodekokonaisuuden.

Vuoteessa on 3-kerroksinen jousirakenne ja paksu Supersoft- petauspatja jotka antavat täydellisen mukavuuden tunteen. Viiteen osaan jaettu vyöhykejousisto takaa maksimaalisen tuen sekä painopisteen tasaisen jakautumisen vuoteen ollessa kuitenkin pehmeä ja miellyttävä hartioille. Hengittävistä ja erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettujen kerrosten ansiosta ilma vaihtuu luonnollisesti ja tehokkaasti. Myös vuodekehikko on valmistettu käsittelemättömästä puusta joka antaa ilman virrata vapaasti runkopatjan läpi. NÖTÖ Soveltuu kaikenkokoisille käyttäjille sillä patjoissa on mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon.

Leveydet 160, 180, 200cm. Verhoilu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Verhoilu ja jalat valittavissa.

NÖTÖ Viisivyöhykkeinen pussijousisto antaa täydellisen tuen

• 3- kerroksinen jousirakenne
• Paksu pehmeä Supersoft- petauspatja
• Viisivyöhykkeinen jousisto tukee oikeista paikoista (hartiat, ristiselkä, lantio)
• Patjoissa mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon
Tekniset tiedot ja mitat
Tekniset tiedot Kestävä massiivinen puurunko. Alarungossa korkea pussijousisto, päällä kerros vaahtomuovia. Välipatjassa korkea pussijousisto, jonka päällä kerrokset mini- ja mikropussijousia. Päällimmäisenä kerros vaahtomuovia. Sijauspatjan sisuksena Super Soft vaahtomuovi, verhoiltu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Patjojen jousistot koteloitu kestävällä vaahtomuovilla joka antaa vuoteelle tukevuutta. Useita jalkavaihtoehtoja valintasi mukaan, jalat sisältyvät hintaan. Jousisto- ja runkotakuu 25 vuotta.
Mittatiedot Leveys 160 cm, Korkeus 71 cm, Syvyys 200 cm
Write Your Own Review
Arvosteltava tuote:Notö
Arviosi
Copyright © 2017 Laulumaa.