Örö

3 336,00 €
Varastossa
SKU
324274
Runkopatjasänky 160x200
Sjöholm tuo luksusta arkeen. ÖRÖ runkopatjavuoteessa on vyöhykejouset jotka tukevat vartaloa oikeista paikoista (hartiat ja lantio), 5 -kerroksinen jousirakenne antaa täydellisen mukavuuden tunteen ja tuen asennosta riippumatta. Pehmeässä paksussa petauspatjassa on Talai- lateksia*, Supersoft –vaahtoa* sekä mikropussijouset. STÖRÖ soveltuu kaiken kokoisille käyttäjille sillä patjoissa on mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon. Parivuoteessa kaksi runkopatjaa ja yhtenäinen petauspatja.

Leveydet 80, 90 ja 100 cm. Verhoilu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Verhoilu ja jalat valittavissa.

*Talalai- lateksi on hengittävä, hygieeninen ja erittäin pitkäikäinen luonnonmateriaali josta ei haihdu haitallisia orgaanisia yhdisteitä kuten öljypohjaisista vaahtomuoveista.

ÖRÖ Viisi-kerroksinen jousirakenne ja vyöhykejousisto takaa täydellisen mukavuuden

• 5-kerroksinen jousirakenne antaa täydellisen tuen
• Viisivyöhykkeinen jousisto antaa tukea (hartiat, lantio)
• Paksu pehmeä petauspatja (Talalay -lateksi, Supersoft-vaahto, mikropussijouset)
• Patjoissa mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon
Tekniset tiedot ja mitat
Tekniset tiedot Kestävä massiivinen puurunko. Alarungossa alimmaisena minipussijousisto, keskellä korkea pussijousisto jonka päällä vielä kerros minipussijousia, ylimmäisenä kerros Talalay lateksia. Sijauspatjan sisuksena mikropussijousisto sekä Talalay lateksi ja elastinen vaahtomuovi. Patjojen jousistot koteloitu kestävällä vaahtomuovilla joka antaa vuoteelle tukevuutta. Useita jalkavaihtoehtoja valintasi mukaan, jalat sisältyvät hintaan. Verhoiltu laadukkaalla Jersey-kankaalla, verhoilu valittavissa useista vaihtoehdoista. Jousisto- ja runkotakuu 25 vuotta.
Mittatiedot Leveys 160 cm, Korkeus 64 cm, Syvyys 200 cm
Write Your Own Review
Arvosteltava tuote:Örö
Arviosi
Copyright © 2017 Laulumaa.