Storö

6 138,00 €
Varastossa
SKU
324271
Jenkkisänky 160x200
Sjöholm tuo luksusta arkeen. Muhkea ja korkea STORÖ jenkkisänky kostuu useista eri jousituksista ja patjakerroksista (alapatja, välipatja ja petauspatja) jotka muodostavat yhdessä korkeatasoisen vuodekokonaisuuden. 5-kerroksinen jousirakenne antaa täydellisen tuen ja mahdollistaa maksimaalisen tuen ja painopisteen tasaisen jakautumisen asennosta riippumatta. Hengittävistä ja erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettujen kerrosten ansiosta ilma vaihtuu luonnollisesti ja tehokkaasti. Pehmeässä paksussa petauspatjassa on Talai -lateksia *, Superfort-vaahtoa* sekä mikropussijouset. Myös vuodekehikko on valmistettu käsittelemättömästä puusta, mikä antaa ilman virrata vapaasti runkopatjan läpi. Vuoteessa pimeässä liikkumista helpottavat liiketunnistinvalot.

STORÖ soveltuu hyvin kaiken kokoisille käyttäjille sillä patjoissa on mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon.
Leveydet 160, 180, 200cm.Verhoilu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Verhoilu ja jalat valittavissa.

*Talalai- lateksi on hengittävä, hygieeninen ja erittäin pitkäikäinen luonnonmateriaali josta ei haihdu haitallisia orgaanisia yhdisteitä kuten öljypohjaisista vaahtomuoveista.

STORÖ Pehmeä, erittäin muhkea jenkkisänky

• 5-kerroksinen jousirakenne antaa täydellisen tuen
• Paksu pehmeä petauspatja (Talalay -lateksi, Supersoft-vaahto, mikropussijouset)
• Patjoissa mahdollisuus kahteen kovuusvaihtoehtoon
Tekniset tiedot ja mitat
Tekniset tiedot Kestävä massiivinen puurunko. Alarungossa korkea pussijousisto, päällä kerros vaahtomuovia. Välipatjassa korkea pussijousisto, jonka päällä kerrokset mini- ja mikropussijousia. Päällimmäisenä Talalay-lateksi. Sijauspatjan sisuksena mikropussijousisto sekä viskoelastinen vaahtomuovi. Verhoiltu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Patjojen jousistot koteloitu kestävällä vaahtomuovilla joka antaa vuoteelle tukevuutta. Useita jalkavaihtoehtoja valintasi mukaan, jalat sisältyvät hintaan. Paketin hintaan sisältyy myös liiketunnistinvalot. Jousisto- ja runkotakuu 25 vuotta.
Mittatiedot Leveys 160 cm, Korkeus 71 cm, Syvyys 200 cm
Write Your Own Review
Arvosteltava tuote:Storö
Arviosi
Copyright © 2017 Laulumaa.